Om HemmaTräning

Behöver din kropp en nystart? Spara pengar och häng med oss på hemmaträning! Att träna på gym kostar ofta 4-5000 per år. Du kan få en snygg och vältränad kropp för en bråkdel hemma. Och du kan träna när du vill! Bäst är den träning som blir av. Och varför inte träna med familjen?

Vi vill visa dig hur du med fria vikter kan träna alla muskler. Det är inte svårare än att träna i maskin. Faktum är att du ofta tränar effektivare med fria vikter, eftersom fler muskler blir aktiverade i varje övning än i en maskin. Det är helt enkelt naturligare att träna med fria vikter.

Webbplatsen använder webbkakor

För att ge dig en bättre användarupplevelse så använder vi oss av webbkakor. Genom att fortsätta använda webbplatsen så samtycker du till användandet av kakor. Förutom sessionskakor, så använder vi en typ av kakor som beskrivs nedan.

Varför finns det annonser på sajten?

Vi vill kunna fortsätta att ge dig bra träningsguider gratis. Men det är inte gratis att driva en webbplats. Vi väljer att visa annonser som vi tror kan ge dig ett mervärde – bra tips på bra grejer för din hemmaträning helt enkelt. Samtidigt ger det oss ett litet bidrag till att kunna att driva sajten vidare.

Annonserna på HemmaTräning.se fungerar oftast så att om du klickar på dem och sedan köper något från annonsörens hemsida, så får vi en liten provision från leverantören. Det kostar inte dig något extra, men det hjälper oss att kunna fortsätta att ge dig bra innehåll. Bra va!

När du klickar på annonsen så sparas en liten webbkaka hos dig under en begränsad tid, och gör att vi får provision även om ditt köp skulle ske först några dagar senare, och inte samma dag som “klicket”. Kakan raderas automatiskt efter en tid.

Vill du annonsera?

HemmaTräning.se har just nu ca 24 000 unika användare i månaden (stigande). Läs mer här om att annonsera på HemmaTräning.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *