10 tips till din julklappsönskelista – träningsgrejer så klart!

julklappstips träningsredskap och träningskläder

Dina närmaste uppskattar att veta vad du önskar dig i julklapp. Varför inte skriva ett inlägg på din blogg eller Facebook: “Här är min önskelista”. Du kan till och med göra det enkelt för dig och länka till den här sidan – här finns ju träningsgrejerna du vill ha!

Självklart önskar vi oss träningsgrejer i julklapp. Här listar vi några bra julklappstips på träningsredskap, träningskläder, kosttillskott och träningsböcker.

Träningsredskap

tränings-boxarhanskarBoxarhandskar för säck från Casall för allsidig och rolig träning. Kostar 399 kr hos Ellos, som för övrigt har ett riktigt bra sortiment för träning. Handskarna finns även i storlek medium.

Ovanstående här är bag-handskar för att slå på säck med. Vill du boxas med vännerna i jul ska du istället köpa riktiga boxarhandskar, kostar 399 kr hos Gymgrossisten.


Få 30% rabatt på dyraste varan hos Ellos...
Vi bjuder på en rabattkod som ger dig 30% rabatt på den dyraste varan hos Ellos! Gäller order på minst 200 kr i kategorierna kläder, skor, accessoarer, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor.
Ange kod: 315405
Giltig till och med: 2015-12-31
boxarsäckKomplettera med en bra träningssäck från Casall i slitstarkt konstläder av hög kvalitet. Kostar 999 kr hos Ellos. Fundera på om du behöver komplettera med en upphängningsfjäder.


kettlebell-10kg
En kettlebell är rolig att träna med. De är ofta ganska dyra, men SportGymbutiken har kampanj på dem nu. Här får du en 10 kilos kettlebell för bara 383 kr.


Iron Gym ExtremeIron Gym Xtreme

Denna träningsstång förvandlar en vanlig dörröppning till ett gym där du kan köra pull-ups, chin-ups, dips, sit-ups och andra övningar du behöver för att bygga en kraftig överkropp.

Köp den för 479 kr hos Gymgrossisten »


Snygga träningskläder

Det är roligare att träna när du känner dig snygg, även om du tränar hemma. Kanske du vill att din partner ska få syn på dig när du tränar och gilla det han/hon ser? Här är några tips till önskelistan som han/hon säkert gärna köper till dig:

bow yoga leggings träningskläder
Supersnygga och sköna träningstights från DROP OF MINDFULNESS. Hög midja med bred resår. Printad logotyp framtill. Dold ficka i linning samt dekorativa sömmar baktill.

Köp hos Nelly för 499 kr »


sport-bhShock Absorber – en riktig värsting sport-bh för D till E-kupa som ger det ultimata stödet för intensivträning genom integrerat stöd för varje bröst anpassat efter din behåstorlek. I material som andas och håller dig sval och torr när du tränar.

Köp hos Uppercut för 549 kr »


Snygg Sport-BHEn lite billigare sport-bh som fått toppbetyg för bra stöd och fin form. Gjord i “Coolmax” material som effektivt transporterar bort fukt från kroppen och gör den lämplig för träning både inomhus- och utomhus. Finns B till F-kupa, 75-100.

Köp hos Haléns för 399 kr »


traningstroja

Snygg, tajtsittande långärmad träningströja från Reebok har compressionsfunktion och ger maximalt stöd till musklerna vid intensiv träning.

Köp den hos Ellos för 449 kr »


Träningsböcker

Vad passar bättre under julledigheten än en bra träningsbok! Här är några bra förslag:

Styrketräningens anatomi

 

Styrketräningens anatomi : 75 övningar som ger maximalt resultat

I den här boken får du ett komplett träningsschema för kroppen. Alla övningar beskrivs tydligt både med steg-för-steg-fotografier samt anatomiska illustrationer.

Köp den hos Bokus för 152 kr »


bok-styrka-for-kvinnor-traningen-maten-motivationen

Styrka för kvinnor : träningen, maten, motivationen

Omtyckt bok med väl utarbetade träningsprogram och den rätta peppen du behöver på vägen för att lyckas. Börjar med basstyrka i de stora muskelgrupperna, och fortsätter med finslipning av mindre muskelgrupper. Ett särskilt avsnitt om kost tar upp när och vad du ska äta för att få ut maximalt av dina träningsresultat.

Köp den för 179 kr hos Bokus »


 

Träna dig till drömkroppen hemma : styrketräning för kvinnorTräna dig till drömkroppen hemma : styrketräning för kvinnor

90 effektiva övningar som kan genomföras hemma med ett minimum av utrustning. Utförliga instruktioner för hur du utför dem på rätt sätt. Guide till matvaror som förstärker effekterna av din träning.

Köp den hos Bokus för 65 kr »


Har du några bra julklappstips? Dela dem med oss i en kommentar nedan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *